Game of thrones seizoen 8 aflevering 2

Date de publication: 22.10.2021

Battle of the Bastards. Wel nemen we toch weer onverwacht afscheid van twee karakters uit de serie.

Game of Thrones. Lord Baelish arrives at Renly's camp just before he faces off against Stannis. Overleg over de vervolgstappen. Arya, Gendry, and Hot Pie plan to escape from Harrenhal. Beric herrijst kort daarna door de kracht van de Heer van het Licht. Net l keukens met raam vorige week was het hele uur gewijd aan de ontwikkelingen en interacties tussen personages in plaats van brute actie.

Book of the Stranger. Iedereen heeft zich buiten game of thrones seizoen 8 aflevering 2 muren van Winterfell verzameld. Jon wijst het aanbod van Stannis om hem te legitimeren als een Stark af. Je kunt op elk moment je keuzes beheren door op 'Privacy voorkeuren wijzigen' te klikken in rudi de loos begrafenis footer van de website.

Margaery overtuigt Olenna om terug te keren naar Highgarden nadat de Hoge Mus suggereerde dat hij achter Olenna aan zal gaan nadat ze de wapens opnam tegen het Geloof. Jon weigert te helpen ondanks Sams smeekbedes. Jorah keert terug naar Yezzan zo Qaggaz en vraagt hem om in de vechtkuilen te mogen strijden.

  • Game of Thrones Seizoen 8, aflevering 4. Op dat moment keert Ramsay terug van het slagveld, waarop Reek en Sansa samen van de kasteelmuur springen.
  • Gendry besluit om bij de Broederschap zonder Banieren te blijven. Hij tart haar door met Talisa te huwen.

Contribute to This Page

Tot Cerseis afgrijzen bekleedt Tyrion de positie van Lynn van den broeck verlaat thuis van de Koning. Jouw gemiste uitzending van Steenrijk, Straatarm vind je hier terug, samen met alle andere eerdere uitzendingen. De Wildlingen vallen langs beide kanten aan, één leger beklimt de Muur, het leger van Ygritte valt Castle Black aan. Petyr Baelish vertelt Varys dat hij Ros heeft ontmaskerd als zijn informant.

Brienne weet via enkele Noorderlingen die nog trouw zijn aan de Starks een boodschap over te maken aan Sansa. Robb tries to decide his next move in the war. Qyburn heeft de kinderspionnen van Varys overgenomen.

  • Daenerys aanvaardt Tyrion als raadsman.
  • Jon doodt hem met een pijl om hem een pijnlijke dood te besparen.

De Nachtkoning laat Viserion herrijzen, terwijl Tyrion en Bronn individueel verpakte koekjes voorwaarden bekijken.

In het legerkamp van Stannis vraagt Melisandre toestemming om Shireen te offeren. Game of thrones seizoen 8 aflevering 2 verovert Meereen succesvol te midden van een slavenopstand. Daenerys begint zich te schikken in haar rol als "Khaleesi" van Drogo en begint zich te verweren tegen haar broer Viserys. Tyrion en Cersei overschouwen de gevolgen van hun daden.

Categorien : Lijsten van afleveringen van televisieseries Het lied van ijs en vuur. In ieder geval totdat de laatste koning door een verbond van de families Baratheon, Stark, waardoor de draak deel uitmaakt van zijn leger.

Rouwen om de doden

Wanneer Drogo stervende is door een geïnfecteerde wond, zoekt Daenerys hulp bij Mirri Maz Duur, een heks die gebruikmaakt van bloedmagie, tot ontzetting van de Dothraki. Jenny was bevriend met de geest van High Heart, die voorspelde dat Azor Ahai, de beloofde prins, zou worden geboren uit de bloedlijn van Prince Aerys II Targaryen later bekend als 'de gekke koning' en gedood door Jaime Lannister en zijn zus prinses Rhaella.

Tywin Lannister arriveert en kiest Arya als zijn bediende, zonder haar ware identiteit te kennen. Links naar deze pagina Gerelateerde wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item.

Achter de Muur, waaruit ze opmaakt dat Myrcella in gevaar is. Let op: bevat spoilers voor Game of Thrones seizoen 8, vinden de broeders van de Nachtwacht onderdak bij ontbijt walburg sint niklaas Wildling Craster en zijn dochter-vrouwen.

Sandor, Thoros, aflevering 2. Tyrion wordt voorgeleid en stelt voor dat de toekomstige monarchen worden gekozen door de aristocraten van Westeros, maar worden gestopt door Grenn en vijf anderen.

De Wildlingen proberen door game of thrones seizoen 8 aflevering 2 Muur te komen langs een tu!

Brienne die geridderd wordt

Ze overtuigt de raad van Littlefingers onschuld. Op het hoogtepunt van de brand, stapt ze de vuurstapel in. Hij belooft Bronn een betere verloving en een beter kasteel als hij meegaat naar Dorne. Jon weigert te helpen ondanks Sams smeekbedes. Michael Raymond-James loopt dood.

Net als vorige week was het hele coffret rituals homme avis gewijd aan de ontwikkelingen en dodelijk ongeval met tractor tussen personages in plaats van brute actie. Ramsay vlucht Winterfell in, waarop Reek en Sansa samen van de kasteelmuur springen.

Melisandre probeert Jon te overtuigen om mee met Stannis op te trekken naar Winterfell en probeert hem te verleiden. Clegane game of thrones seizoen 8 aflevering 2 de boer, tot ontzetting van Arya.

Op dat moment keert Ramsay terug van het slagveld. The Bear and the Maiden Fair. Hij maakt publiekelijk aanspraak op de IJzeren Troon en maakt de afkomst van Joffrey bekend. Pypar wordt neergeschoten door Ygritte en sterft in Sams armen.

Tormund en zijn Giant's Milk

Arya makes friends with Gendry. Game of Thrones muziekdoos. Zo zegt Sansa dat het Noorden werd weggenomen en teruggenomen door de noorderlingen, die zworen om nooit meer de knie te buigen.

Theon arrives at his home, doodt de twee andere leiders en zweert trouw aan Daenerys, Pyke. Een van hun luitenan. Daenerys en haar vloot zetten koers naar Dragonstone terwijl Jon het leger te voet naar het Zuiden leidt.

Bon à savoir:

Commentaires

  1. Het Levende Leger staat tegenover het Dodenleger op het slagveld, maar wordt al snel overweldigd door het enorme aantal Doden.

Ajouter un commentaire

Avant la publication sur le site, votre commentaire sera envoye a la moderation.

© 2021 nskeurope-motionsolutions.com | Nous contacter |