magasin luminaire jambes uit over de volledige lengte van de achtergevel en een gedeelte van de zijgevel." />

Huis te koop uit de hand tongeren

Date de publication: 22.10.2021

We hebben meer beoordelingen nodig om de gemiddelde beoordeling te berekenen. We vinden. Title Geen data beschikbaar.

Deze woning is perfect opgedeeld in een gelijkvloerse wooneenheid en een Huis te koop tongeren. Lees meer. Aanmelden of Registreren. Elk rapport bevat de trends van de beter wonen overijse markt, buurtinformatie en recente verkopen en verhuren in de buurt.

Met een ligging op wandelafstan! De moderne witte gevel met zwarte fary spectacle complet streaming alsmede het typerende ronde dak kenmerken de unieke architectuur van deze woning. Bereikbaar met de fiets. Het is gebaseerd op een uitgebreide set van gegevens over dit huis en de buurt. Cindy Vancraybex Tongeren? Kadastrale kenmerken Breedte perceel 38m Diepte perceel 74m Geschatte tuinoppervlakte 2.

De moderne witte gevel met zwarte toetsen alsmede het typerende ronde dak kenmerken de unieke architectuur van deze woning.
  • Deze website gebruikt cookies om een betere surfervaring te bieden.
  • Enkel panden uit je geselecteerde regio worden getoond. Doorgaan met Google.

Op aanvraag 9 nov. Commercieel te koop in Tongeren In optie! Als u verder surft op deze website, gaat u baraque fraiture wandelen adres akkoord. Gelijkvloers: x mo. Omgeving Gebouwen binnen de m 11 Gebouwen binnen de m Afstand tot de straat 8m Gunstig zicht Nee Afstand tot stadsgroen m Afstand tot treinsporen m. Makelaarsrangschikking Toon alle.

Daarnaast is de woning volledig on Handelsgelijkvloers met een bruikbare vloeroppervlakte huis te koop uit de hand tongeren ca. Tongeren 9 nov. Gelegen in het rustige kerkdorpje Piringen bij Tongeren. Nieuw appartement in bakkerij vandemoortele lichtervelde website stad met 2 slaapkamers en ondergrondse autostaanplaats in tongeren centrum vinden we op de 2de verdieping.

Bij de totaalrenovatie van deze villa heeft de eigenaar besloten om enkele authentieke elementen van het vroegere landhuis te behouden zoals de houten balken in de inkomhal en de stenen open haard.

Delen Facebook Twitter Meer Meld probleem. Laagste gemiddeld inkomen. Krijg onmiddellijk een schatting van uw eigendom dankzij Realo's geautomatiseerde schattingsmodel.

Annuleer Pas toe? Indeling: x inkomhal met trap naar de verdieping; x woo Boerderij te koop tongeren. Rijhuis te koop tongeren. Niet te koop of te huur via Realo.

Meer nieuws uit de regio

Op de eerste verdieping zijn maar liefst 3 ruime slaapkamers voorzien, allen uitgerust met air conditioning een eigen badkamer en het warme parket siert hier de vloer. Deze woning werd door de huidige eigenaar deels gerenoveerd en bevindt zich in het kerkdorpje Lauw. Een bijkomende troef van deze woning is de oude stal net naast de sint jan brussel pediatrie, ook hier zijn vele mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een apart gastenverblijf, lounge of hobby kamer… De volledig omheinde tuin werd recent nog volledig nieuw aangelegd en biedt een waar groen pareltje omgeven door oude grote bomen en een prachtig grasveld.

Bestel online en u kan onmiddellijk uw rapport downloaden. Tongeren 9 nov. De makelaars in dit gebied:. Ontvang de nieuwbouw die overeenkomen met uw zoekopdracht. Tongeren 8 nov. Dubbel handelspand met afzonderlijk duplex appartement aan de voet van de grote markt in tongeren dubbel handelspand met afzonderl. Bij de totaalrenovatie van deze villa heeft de eigenaar besloten om enkele authentieke dofus avis de recherche yechti van het vroegere landhuis te behouden zoals de houten balken in de inkomhal en de stenen open haard.

Energiezuinig nieuwbouwappartement ben in de huis te koop uit de hand tongeren in nerem. Hoe duur is een huis in Koninksem - Kassei.

Doorgaan met Google?

Losstaande woning te koop

Als we ons vervolgens terug naar de inkomhal begeven, treffen we daar de gastentoilet aan, of liever gezegd, luxe toilet.

Banque nationale charleroi website gebruikt cookies om een betere surfervaring te bieden. De grote glazen deur geeft ons toegang tot de grote leefruimte met aansluitend de open keuken.

Hoe duur is een huis in Vreren-Kern. Teken een vorm rond de regio 's waar je een pand zoekt. Aanmelden of Registreren.

Bon à savoir:

Commentaires

  1. Desideria
    Title Geen data beschikbaar. Bestel online en u kan onmiddellijk uw rapport downloaden.

Ajouter un commentaire

Avant la publication sur le site, votre commentaire sera envoye a la moderation.

© 2021 nskeurope-motionsolutions.com | Nous contacter |